A Carpel Barcelona destaquem per la gran varietat de subministrament de material d’oficina de què disposem pels nostres clients. Comptem amb un equip de professionals altament qualificat, per això, el que més ens diferencia és l’atenció personalitzada que oferim per poder satisfer totes i cadascuna de les necessitats dels nostres clients. Oferim els millors articles de Barcelona per petites, grans empreses i despatxos professionals.

A més, la nostra gamma d’ articles de material d’oficina inclou una gran varietat de material que normalment els nostres clients utilitzen de forma habitual, no només a les oficines, sinó també a casa seva, com ara bolígrafs, bloc de notes, agendes i molt més! Els nostres clients podran condicionar i equipar els seus espais de treball amb tots els nostres productes de gran qualitat i preus molt competitius.

Què ens diferencia d’altres papereries?

Un dels objectius que diferencia Carpel d’altres empreses del mateix sector és que fomentem la integració social i laboral. Aproximadament el 2% de la nostra plantilla està composta per treballadors que tenen algun tipus de discapacitat. Si compres amb nosaltres, realitzaràs una acció responsable que fomentarà la integració social i laboral de persones amb discapacitat. A més, part de la nostra facturació es destina a projectes socials dirigits principalment per Metges del Món, Llogarets Infantils i Envera, serviempreses que col·laboren en defensa del dret a la salut i una vida digna.

integració-social

Millorem el vostre espai de treball amb material d’oficina

A Carpel portem més de 20 anys d’experiència al sector i som capaços de satisfer totes les necessitats dels clients. A més, estem especialitzats en aquest tipus de materials i oferim solucions d´alta qualitat al millor preu possible.

Equip d’interiorisme

A banda d’oferir una gran varietat de material d’oficina a Barcelona, comptem amb un equip especialitzat en interiorisme per a empreses a mida. Aquest equip ofereix solucions integrals en mobiliari i regenera el teu espai de treball perquè sigui organitzat, flexible i eficient. A més, compten amb un gran grup de proveïdors d’aquest tipus de material i de la qualitat més alta que ofereixen solucions a mida per optimitzar al màxim l’espai i aconseguir millorar el flux de treball .

interiorisme-oficina

 

Mobiliari i material d´oficina a Barcelona

Butaques directives, taules per a recepcions o reunions, armaris o arxivadors, són alguns productes de mobiliari d’oficina que ofereix Carpel Barcelona. Disposem de diferents mides, dissenys i colors, de més econòmics a més luxosos, però cadascun responent a les principals necessitats dels nostres clients. A més, també comptem amb una gran varietat de productes per decorar la teva empresa i fer-la molt més acollidora.

mobiliari-despatx

Equip d’informàtica

A Carpel disposem també d’una gran varietat d’articles especials per a informàtica: reposapeus, coixins, teclats, ratolins, monitors, fins i tot altaveus i pissarres interactives per poder modernitzar la teva oficina i fer-la molt més eficient. Amb aquests productes podràs adaptar el teu espai i fer més fàcil la teva jornada laboral adaptant la teva feina a les últimes tecnologies del mercat. Podràs fer presentacions amb els nostres projectors d’alta gamma i fins i tot imprimir objectes a impressores 3D d’última tecnologia. També disposem de cartutxos de tinta per a impressora d’alta qualitat, compatibles amb tota mena de marques d’impressió.

Articles de papereria

Mai no està de més disposar d’un parell de bolígrafs, un bloc de notes, marcadors permanents per ressaltar l’important, arxivadors per organitzar tots els documents doficina, dossiers i classificadors, o fins i tot agendes per organitzar els projectes més importants durant la setmana. Carpel Barcelona té una gran varietat de productes per completar el teu equip de treball a la teva oficina i ser el més eficient possible. A més, disposem de packs de productes perquè els nostres clients puguin comprar-los en grans quantitats i que no faltin subministraments de material d’oficina.

material-oficina

 

Ja sigui per a grans o petites empreses, o fins i tot per teletreballar, el vostre equip està disposat a satisfer les vostres necessitats i proporcionar-vos el millor material d’oficina de Barcelona necessari per a la vostra oficina i millorar la vostra productivitat i motivació laboral. Contacta amb Carpel Barcelona omplint el formulari . [:es]En Carpel Barcelona destaquem per la gran varietat de subministrament de material d’oficina de què disposem pels nostres clients. Comptem amb un equip de professionals altament qualificat, per això, el que més ens diferencia és l’atenció personalitzada que oferim per poder satisfer totes i cada una de les necessitats dels nostres clients. Oferim els millors articles de Barcelona per a petites, grans empreses i despatxos professionals.

A més, la nostra gamma d’articles de material d’oficina inclou una gran varietat de material que normalment els nostres clients utilitzen de forma habitual, no només a les oficines, sinó també a casa seva, com ara bolígrafs, bloc de notes, agendes i molt més! Els nostres clients podran condicionar i equipar els espais de treball amb tots els nostres productes de gran qualitat i amb preus molt competitius.

Què ens diferencia d’altres papereries?

Un dels objectius que diferencia Carpel d’altres empreses del mateix sector és que fomentem la integració social i laboral. Aproximadament el 2% de la nostra plantilla està composta per treballadors que tenen algun tipus de discapacitat. Si compreu amb nosaltres, realitzareu una acció responsable que fomentarà la integració social i laboral de persones amb discapacitat. A més, part de la nostra facturació es destina a projectes socials dirigits principalment per Metges del Món, Llogarets Infantils i Envera, serviempreses que col·laborin en defensa del dret a la salut i una vida digna.

integració-social

Millorem el vostre espai de treball amb material d’oficina

A Carpel portem més de 20 anys d’experiència al sector i som capaços de satisfer totes les necessitats dels clients. A més, estem especialitzats en aquest tipus de materials i oferim solucions d´alta qualitat al millor preu possible.

Equip d’interiorisme

A banda d´oferir una gran varietat de material d´oficina a Barcelona, ​​comptem amb un equip especialitzat en interiorisme per a empreses a mida. Aquest equip ofereix solucions integrals en mobiliari i regenera el teu espai de treball perquè sigui organitzat, flexible i eficient. A més, compten amb un gran grup de proveïdors d’aquest tipus de material i de la qualitat més alta que ofereixen solucions a mida per optimitzar al màxim l’espai i aconseguir millorar el flux de treball.

interiorisme-oficina

 

Mobiliari i material d´oficina a Barcelona

Butacs directius, taulers per a recepcions o reunions, armaris o arxivadors, són alguns productes de mobiliari d’oficina que ofereix Carpel Barcelona. Disposem de diferents mides, dissenys i colors, de més econòmics a més luxosos, però cadascú responent a les principals necessitats dels nostres clients. A més, també comptem amb una gran varietat de productes per decorar la teva empresa i fer-la molt més acollidora.

mobiliari-oficina

Equip d’informàtica

A Carpel disposem també d’una gran varietat d’articles especials per a informàtica: reposapeus, coixins, teclats, ratolins, monitors, fins i tot altaveus i pizarres interactives per poder modernitzar la teva oficina i fer-la molt més eficient. Amb aquests productes podràs adaptar el teu espai i fer més fàcil la teva jornada laboral adaptant la teva feina a les darreres tecnologies del mercat. Podràs fer presentacions amb els nostres projectors d’alta gamma i fins i tot imprimir objectes a impressors 3D d’última tecnologia. També disposem de cartutxos de tinta per a impressora d’alta qualitat, compatibles amb tota mena de marques d’impressió.

Articles de papereria

No està mai més disposar d’un par de bolígrafs, un bloc de notes, marcadors permanents per ressaltar l’important, arxivadors per organitzar tots els documents d’oficina, dossiers i classificadors, o fins i tot agendes per organitzar els projectes més importants durant la setmana. Carpel Barcelona té una gran varietat de productes per completar el teu equip de treball a la teva oficina i ser el més eficient possible. A més, disposem de packs de productes perquè els nostres clients els puguin comprar en grans quantitats i que no faltin subministraments de material d’oficina.material-oficina

 

Ja sigui per a grans o petites empreses, o fins i tot per teletreballar, el vostre equip està disposat a satisfer les vostres necessitats i proporcionar-vos el millor material d’oficina de Barcelona necessari per a la vostra oficina i millorar la vostra productivitat i motivació laboral. Contacta amb Carpel Barcelona emplenant el formulari.