Cada vegada més, quan volem fer un regal, mirem regals sostenibles amb el medi ambient. A causa de la creixent consciència social amb aquesta causa, tots volem contribuir-hi. Els sistemes de producció i les empreses també són conscients d’aquest canvi i tenen una importància econòmica, ambiental i social considerable .

Aquest procés sempre va acompanyat de l‟extracció i el consum de matèries primeres de la natura. A més dels contaminants que s’emeten a terra, a l’aire ia l’aigua utilitzada durant el procés de producció i al llarg de tota la cadena de subministrament.

Aleshores, per què no fer aquest procés més sostenible i preservar la capacitat regenerativa del medi ambient? Això requereix un nou enfocament de recerca, disseny i fabricació. Adoptar principis i pràctiques sostenibles no és només una tendència, és una realitat. Conrear pràctiques sostenibles i ecològiques ajuda les organitzacions i els particulars a ser més eficients, competitius i rendibles.

Canvia la forma de consum i redueix l’impacte al medi ambient

Un dels 17 objectius per transformar el nostre món proposats per les Nacions Unides és el de garantir patrons de consum i producció sostenibles , a més d’altres com aconseguir unes ciutats i comunitats sostenibles o salvaguardar la vida submarina i els ecosistemes terrestres.

Els nivells actuals de consum a les parts més desenvolupades del planeta són insostenibles des del punt de vista climàtic. És per això que cal liderar el camí reinventant moltes de les seves indústries per disminuir l’impacte del carboni i els costos de malbaratament de materials.

En aquest sentit, les Nacions Unides ofereixen un pla per reduir dràsticament el malbaratament d’aliments, començar a prendre decisions més respectuoses amb el medi ambient i encoratjar les empreses a adoptar pràctiques cada cop més sostenibles en totes les formes dels seus negocis.

Des de Carpel, volem ser partícips daquest moviment i apropar als clients productes que siguin respectuosos amb el medi ambient. Per aquest motiu, afegim al nostre extens catàleg la gamma Impact Aware.

treballar amb sostenibilitat

Com pots començar a comprar regals sostenibles?

Quan es tracta de comprar el regal de Nadal perfecte o el millor detall per a un aniversari, és possible que estiguis buscant alguna cosa única o pràctica, però per què no un regal ecològic? És una cosa que actualment es valora molt entre amics i coneguts, a més, dónes a conèixer iniciatives i empreses que treballin amb aquests principis. Com més siguem, millor!

Aleshores, en lloc de contribuir a totes les deixalles innecessàries que ocorren durant tot l’any, però més en èpoques festives o moments especials, considerem ser més amables amb el medi ambient. ¡No només la persona ho apreciarà, sinó que la terra també veurà els seus beneficis!

Comença per alguns regals pràctics i duradors, que sàpigues que l’altra persona ho necessita i us farà il·lusió rebre l’objecte. Si a més li expliques que la producció i fabricació ha estat de forma sostenible, li donarà un valor afegit que mai no oblidarà!

 

Funda per a portàtil ecològica

La col·lecció Imapct Aware

Per això, la nova gamma Impact Aware de Carpel està composta per productes que han estat fabricats de manera ecològica i sostenible reduint el consum d’aigua en el procés de fabricació, contribuint a llarg i curt termini al manteniment de les matèries primeres de la natura. A més, lús de materials reciclats contribueix a deixar menys empremta de carboni.

A continuació podeu veure alguns dels productes:

Motxilla ecològica antirobatori

Amb aquesta motxilla antirobatori podràs viatjar sense estar pendent de la seguretat. La cremallera està oculta a la part posterior, per la qual cosa ningú no podrà obrir-la quan la portis posada. Compta amb una nansa lateral per poder portar-la com un maletí.

Per fabricar aquesta motxilla s’ha estalviat fins a 20 litres d’aigua.

Motxilla antirobatori sostenible

Funda per a portàtil

Aquesta funda és perfecta per transportar i protegir ordinadors portàtils de 15,6 polzades. A més, té una petita secció davantera per guardar-hi papers petits, bolígrafs, power banks o smartphones. Per confeccionar aquesta funda s’ha estalviat fins a 10 litres d’aigua.

Funda per a portàtil feta de forma sostenible

Maletí per a portàtil

Si creus que a la funda li faltaven unes nanses, aquí les tens! Amb aquest maletí, a més de protegir l’ordinador, el podràs transportar de forma còmoda i pràctica gràcies a les nanses per a l’espatlla o per a la mà. Aquest, a més, es pot adaptar a les maletes trolleys pels teus viatges de negocis. Per confeccionar aquest maletí s’ha estalviat fins a 15 litres d’aigua.

Maletí portàtil sostenible

Motxilla bàsica

Per a dies més relaxats o casuals, pots optar per la motxilla bàsica. El punt fort és l’interior, amb diversos separadors per a l’ordinador i petites butxaques interiors. Per elaborar-lo, s’ha estalviat fins a 19 litres d’aigua.

Motxilla bàsica per treballar

Tots els productes amb el nom d’Impact Aware tenen una història real d’impacte positiu al medi ambient. Disposem de més colors que pots trobar a la nostra web, descobreix-los!

Carpel és líder en material d’oficina a Barcelona, si vols fer un regal sostenible o tens alguna pregunta, no dubtis a contactar amb nosaltres! Cada vegada més, quan volem fer un regal, mirem regals sostenibles amb el medi ambient . A causa de la creixent consciència social amb aquesta causa

Cada cop més, quan volem fer un regal, mirem regals sostenibles amb el medi ambient. A causa de la creixent consciència social amb aquesta causa

Cada cop més, quan volem fer un regal, mirem regals sostenibles amb el medi ambient. A causa de la creixent consciència social amb aquesta causa.