Moltes de les grans empreses i corporacions opten per fer material personalitzat per als empleats. Això sembla una mica superflu, però un treballador content és un treballador eficient. En aquest article us expliquem per què els regals corporatius com les motxilles personalitzades són una bona idea.

Els regals corporatius consisteixen en objectes pràctics que l’empresa regala als treballadors en un moment determinat. Pot ser en una època de l’any concreta, com ara per Nadal, o com a regal de benvinguda a un nou empleat. Sigui quan sigui, és un detall que l’empresa pensi tenir un detall amb els seus membres.

Algunes idees de regals corporatius

Motxilles personalitzables

Les motxilles són objectes pràctics que sempre ve bé tenir a mà. Vagis on vagis una motxilla pot ser útil per portar aquells imprescindibles: una ampolla d’aigua, un paraigua, una petita llibreta, etc. És una cosa que tothom porta i necessita.

Els empleats poden tenir les pròpies motxilles i maletes a casa, però és un detall quan l’empresa et regala una motxilla personalitzada amb el logotip de l’empresa. I és que a qui no li agrada rebre regals?

 

motxilla d'empresa

Ampolles d’aigua

Una molt bona idea per comprometre’s amb el medi ambient i contribuir a la lluita contra el canvi climàtic és regalar ampolles reutilitzables. Això evitarà que els treballadors comprin centenars d’ampolles de plàstic cada any. En comptes de fer servir els petits i incòmodes gots de plàstic, podran tenir la seva pròpia ampolla amb la seva beguda preferida durant tot el dia.

ampolla com a regal personalitzat

A més, tenen la particularitat de conservar la beguda a la temperatura que la poses, freda o calenta. Ideal per a cafè a l’hivern i aigua ben fresqueta a l’estiu.

 

Bolígrafs

Hi ha regals més senzills, com els bolígrafs. Aquests són ideals per tenir per l’escriptori quan cal escriure, regalar alguna visita, oferir-lo com a record, etc. És un detall que pot marcar la diferència a l’hora de fer una venda o fer una millor impressió.

 

boligrafs per a empresa amb logo

Bateries portables

Les bateries portables o powerbanks són petites bateries on pots carregar el teu telèfon mòbil, tauleta, o qualsevol aparell que es carregui mitjançant un cable USB. Gràcies a elles, no t’has de preocupar de portar un carregador o que s’acabi la bateria del teu smartphone, simplement pots portar-lo a la motxilla i fer-lo servir quan et faci falta

powerbank per a empreses

Tots aquests objectes són de gran ajuda per als empleats i aquells que comencen a treballar a l’empresa. És una manera de motivar-los i demostrar que l’empresa es preocupa pel benestar.

Un consell que et donem és preparar un kit de benvinguda amb aquells indispensables perquè els teus empleats puguin tenir-ho tot des del primer dia. Això crearà el sentiment d’equip i família, molt important perquè tots els treballadors estiguin en un ambient feliç i productiu.

Beneficis del treball en equip

No només crearàs aquest sentiment d’equip, sinó que n’obtindràs tots els avantatges:

El treball en equip ajuda a la comunicació eficaç

D’aquesta manera els teus empleats s’entendran de forma ràpida i tenir clars els objectius i les tasques de cadascú.

Augmenta la pluja d’idees

Això permetrà que tots col·laborin en els problemes o incerteses dels altres proposant solucions.

Millora la resolució de problemes

Dues ments pensen més que una, així que com més millor! Com hem comentat a l’apartat anterior, els problemes se solucionaran d’una manera més ràpida i efectiva si tots els empleats hi treballen.

Augment del compromís

Tot plegat farà que el compromís dels treballadors amb l’empresa també augmenti. Això farà que els treballadors se sentin part del tot i no un empleat més. Sembla mentida, però un treballador compromès es motivarà suficientment per acabar aquesta tasca o finalitzar aquesta tasca pendent. Quan es tracta d’empreses molt relacionades amb entregues periòdiques, això és una cosa a tenir molt en compte.

Fomenta el desenvolupament personal

Un bon equip ben cohesionat és capaç de desenvolupar les fortaleses dels membres que el formen. Augmentaran els seus coneixements i posteriorment els compartiran amb els companys. La manera de treballar, eines que faciliten la feina o dreceres per arribar al mateix lloc són aspectes que els companys s’ensenyaran.

Regals corporatius amb Carpel Barcelona

Com veus, els regals corporatius són una gran eina que té molt més impacte del que pensem de vegades. Un equip content és un equip productiu. A Carpel som especialistes en personalitzar tot tipus de regals corporatius per a empreses. Pots veure’ls tots a la nostra web i fer una comanda. Si tens algun dubte no dubtis a trucar-nos! Estarem encantats de poder ajudar- te i assessorar-te de la millor manera possible.