Tenir els empleats i treballadors contents és fonamental en qualsevol empresa. No només potencia la confiança dels treballadors a l’empresa, a més, ajuda en la motivació ia sentir-se valorat dins de l’organització. Quan es tracta de regals personalitzats hi ha diferents objectes i dissenys de tota mena per triar. Avui et parlarem de les motxilles personalitzades.

Les motxilles personalitzades amb el logotip de lempresa són un gran obsequi per als empleats. Aquest objecte meravellós porta milers d’anys amb nosaltres. Es creu que la primera motxilla es va fer a l’any 3.00 abans de Crist. Per tant, és un objecte que aporta moltíssim al dia a dia de les persones.

Còmodes i fàcils de portar. Gràcies a les motxilles podem transportar tot el que vulguem sense tenir les mans ocupades i sense cansar-nos gaire.

motxilles d'empresa

Els beneficis de les motxilles personalitzades

Aquests són alguns dels beneficis que aporten les motxilles personalitzades a la teva empresa:

Creen identitat d’empresa

Tenir un grup de treballadors que portin la motxilla personalitzada amb el logotip de lempresa és una manera molt eficaç de crear identitat de marca.

Aneu on vagin amb la motxilla, la gent veurà el logotip i si el disseny us resulta interessant s’informaran sobre aquella marca. Tot

Enforteix la satisfacció dels empleats

A qui no li agraden els regals? Sorprendre els teus empleats i col·laboradors amb motxilles personalitzades amb l’empresa segur que realça la satisfacció i la confiança entre les dues parts.

Part del kit de benvinguda

Si teniu pensat contractar més persones és el moment ideal per crear un kit de benvinguda a l’empresa. Aquest kit pot contenir diferents objectes que els teus empleats puguin utilitzar al seu dia a dia a l’oficina o fora. Per exemple: ampolles d’aigua, auriculars, tasses o motxilles personalitzades. Aquests són els més clàssics, però si vols sorprendre, pots optar per carteres, bateries externes o pendrives.

Regala motxilles personalitzades amb Carpel Barcelona

A Carpel disposem de diferents models de motxilles per personalitzar. Aquí en pots veure alguns.

Motxilla de cordes

Aquest és el model més simple, però, un dels més útils degut a la seva lleugeresa i capacitat. Ideal per portar-la al gimnàs oa llocs on es pugui embrutar. Les cordes són fortes i n’asseguren la durabilitat.

motxilla personalitzable de cordes

Motxilla antirobatori

Pensada per viatjar i transportar objectes de més valor com ara portàtils, tauletes o telèfons. Aquesta motxilla assegura el transport de totes les pertinences i disposa de butxaques i compartiments interns.

motxilla antirobatori per a empreses

Motxilla impermeable

Una de les motxilles de moda. La forma de tancar enrotllant la part superior assegura que l’aigua no entri ni es coli per la cremallera. A més, compta amb dues nanses de transport per si es carrega l’esquena.

motxilla amb logo d'empresa

Cada cop més, hi ha una tendència que els equips de treballadors estiguin còmodes al seu lloc de treball i que se sentin valorats. L’autorealització i la satisfacció són factors que tots els empleats busquen i valoren.

motxilles per personalitzar

A Carpel BCN oferim milers de productes per personalitzar amb el logotip de la teva empresa. Contacta amb nosaltres per crear les teves motxilles personalitzades i molts productes més!