La papereria a l’engròs és una forma fàcil i econòmica aconseguir tots aquells productes i materials d’oficina. Això permet a empreses, escoles i tota mena d’organitzacions aconseguir més material a un preu millor.

Els productes que ofereix una papereria a l’engròs com Carpel són perfectes per a totes aquelles empreses que volen reformar la seva oficina, regalar-ne un detall als empleats o simplement renovar algun material. En el dia a dia de la feina, bolígrafs, papers, ratolins i estoretes per al ratolí pateixen molt desgast. Per això és interessant renovar de tant en tant amb un proveïdor de confiança.

Carpel Barcelona no sols ofereix material d’oficina. També som distribuïdors de tota mena de mobiliari. T’expliquem una mica més de la nostra feina i els avantatges de treballar amb nosaltres.

papereria a l'engròs a barcelona

Avantatges de comptar amb una papereria a l’engròs

Confiança

Tenir un proveïdor de papereria a l’engròs i fix estableix una relació de confiança. Gràcies a aquesta, podrem treballar de manera molt més ràpida i entendre’ns només amb una mirada.

Experiència

Un proveïdor com Carpel, amb experiència de 20 anys de treball en aquest sector, assegura un tracte professional i proper. Gràcies als diferents clients amb què treballem sabem què funciona millor a cada oficina i et podem ajudar a triar els productes que et facin falta.

Problemes

Com hem comentat, comprar papereria a l’engròs ofereix un preu molt més econòmic. Gràcies a això es poden comprar grans quantitats de material que resulten més barats a la unitat.

Disponibilitat

El contacte serà permanent per consultar la disponibilitat de cada producte quan ho necessitis. Pots fer les teves comandes amb els nostres agents i preguntar per tot allò que et cal o t’agradaria aconseguir.

Quins productes trobaràs a Carpel Barcelona?

De tot! A Carpel distribuïm tota mena de material d’oficina o escola, bolígrafs, llibretes, folis, etc. Així com mobiliari per a qualsevol oficina. Disposem de cadires, taules i làmpades perquè tinguis una reforma de la teva oficina en condicions. A més, també podreu trobar dispositius electrònics per al dia a dia i perifèrics d’ordinador.

 

Si vols conèixer el nostre apartat de regals, no dubtis a informar-te! Personalitzem tot tipus de productes amb el nom o el logotip de l’empresa perquè puguis tenir regals corporatius per a tots aquells que arribin a la teva empresa. Contacta’ns i t’ajudarem!