Un espai de treball còmode, pràctic i bonic incrementa la motivació. Decorar loficina duna manera acurada pot fer que et sentis encara més a gust a loficina. Un entorn adaptat a les necessitats dels treballadors , alhora, millora la qualitat de les relacions personals. Vols saber com decorar la teva oficina per incrementar la motivació dels treballadors? T’ho expliquem!

 

Elements a tenir en compte per decorar la teva oficina

Il·luminació

La il·luminació natural és molt important, així com també convé comptar amb un mobiliari funcional.

En general, els llums de color groc o taronjacàlid són millors per relaxar-se i descansar, mentre que els llums blaus freds o blancs freds són millors per despertar-se, treballar i concentrar-se. Tant les bombetes fluorescents com les LED emeten llum a l’espectre blau i blanc, cosa que les fa ideals per a la il·luminació matutina ia l’oficina o espai de treball.

A més, recorda que hi ha tres tipus d’il·luminació, la general, la focal i la decorativa.

  • Il·luminació general: és aquesta que proporciona llum de forma uniforme i directa a un espai ampli
  • Il·luminació focal: és més intensa i directa. S’usa normalment per a espais individuals.
  • Il·luminació decorativa: es fa servir per aportar un toc de disseny i decoració a l’espai. Es valora més l’estètica que no pas la llum, ja que queda en segon pla.

 

Mobles ergonòmics

La combinació d’un escriptori, prestatgeries per a l’emmagatzematge i una cadira ergonòmica suma un conjunt bonic.

Comprar una cadira ergonòmica i còmoda que pugui oferir un bon suport per a l’esquena i un bon suport per a les cames pot ser el pas més important per crear un entorn de treball saludable i eficient. No només preveu les malalties professionals, sinó que també fa la vida més còmoda.

Una taula ergonòmica que creï una superfície de suport és un element clau. L’ideal és que tinguin prou espai a la superfície de treball per realitzar la tasca còmodament.

Accessoris per a oficina

Si creus que a la teva oficina o despatx falta alguna cosa pràctica o vols fer-ho una mica més teu, hi ha petits detalls decoratius que es converteixen en una excel·lent idea de regal per personalitzar el look del despatx. Busques idees per sorprendre un company? Pren nota d’aquests suggeriments!

1. Un carregador sense fil

És la proposta ideal per carregar un dispositiu de forma senzilla i sense preocupar-te pels cables. Un lloc on deixar el telèfon i no oblidar-lo mai, per a més, tenir-lo sempre carregat.

Carregador sense fil

2. Una caixa esterilitzadora que protegeixi de virus

Des de l’inici de la pandèmia, la cura de la salut a l’entorn professional importa a empreses i treballadors. Sabies la quantitat de bacteris i microoganismes que acaben a les pantalles dels smartphones? La neteja i desinfecció de les instal·lacions és clau. Hi ha regals pràctics , com aquest. Desinfecta telèfons, bolígrafs i altres objectes de mida petita. I quan no el facis servir, pots carregar el telèfon!

Caixa esterilitzadora

3. Auriculars

De vegades, no és fàcil assolir la concentració i acabar una tasca quan se senten sorolls de fons. Les interrupcions es converteixen en lladres de temps que alteren el ritme de treball. Per això, hi ha solucions senzilles per evitar la manca d’atenció: uns auriculars sense fil són pràctics per aïllar-se de l’entorn i posar el focus a l’objectiu.

auriculars sense fils

 

4. Una ampolla antidegoteig de bambú

Ideal per guardar les begudes en perfecte estat durant un període perllongat. D’aquesta manera, podeu gaudir del sabor d’una proposta refrescant a l’estiu o calenta a l’hivern.

ampolla antidegoteig

5. Un reposapeus

L´entorn professional és molt exigent. Com es pot adoptar una postura còmoda per minimitzar el cansament produït per una posició inadequada? Un reposapeus és pràctic per potenciar el descans i assegurar una postura correcta durant la jornada.

reposapeus

6. Cubilet per guardar llapis i bolígrafs

Un producte tan senzill és bàsic per mantenir l’ ordre a l’escriptori . I, a més, és una peça que decora el lloc de feina.

gobelet

7. Safata portadocuments

Un altre article que incrementa l’ organització a la taula . És ideal per tenir els papers en ordre i trobar el material al moment just.

safata portadocuments

8. Quaderns i llibretes

Els productes de papereria són molt decoratius. Afegeixen un toc de color al despatx. Però, a més, són bàsics per fer anotacions en qualsevol moment de la jornada. Un quadern amb una portada en un color cridaner aporta una dosi de vitalitat al lloc de treball.

quadern

9. Carpetes

Entre tots els documents, reunions i fulls solts, una carpeta és ideal per transportar-lo i mantenir-lo ordenat durant tota la setmana. A més, molts professionals fan cursos de formació a l’empresa. Per això, una carpeta és el regal ideal per desar els apunts.

carpeta

10. Llum

Un llum descriptori és molt útil si has de teletreballar a casa o si vols il·luminar alguna zona per poder tenir millor llum en les teves videotrucades de treball. Ocupa poc i dóna un toc de sofisticació a taula.

llum escriptori

 

Colors de la teva oficina

Per assolir aquest ambient harmoniós, hem de buscar un color que ens pugui estimular sense crear estrès. Per això, es recomana evitar barrejar tons contrastants, com ara el blanc i negre, o colors complementaris.

 

El taronja i el vermell són colors calents. Estan relacionats amb la vitalitat i la passió. Tot i que promouen la creativitat, no són adequats per a la feina. Perquè reflecteixen agressivitat i impedeixen la possibilitat de concentració. Per això els hem d’evitar, excepte en espais on vulguem generar activitats, com ara sales de jocs o àrees públiques.

 

El blanc i el gris són colors metàl·lics. El blanc és un color molt brillant, simbolitza puresa, confiança i tranquil·litat. Produeix un ambient ordenat, net i visualment atractiu. Fomenta el treball objectiu, focalitzat i intel·lectual. Colors molt recomanables per a oficines i tota mena d’ambients.

 

El groc evoca sentiments de joia i simpatia. Tot i això, certs tons de groc poden provocar ansietat. Per tant, cal utilitzar-lo amb moderació. D’altra banda, el blau és un color molt recomanable perquè ens ajuda a enfocar-nos i fer-nos sentir millor. Ens recorden l’espai obert, el cel, el mar i proporcionen més amplitud en espais estrets. Per tant, pot ser un color ideal per a l’oficina.

 

Per si mateix, el verd és un color molt natural i fa referència al creixement. Molt relaxant en un espai amb molta llum natural, perquè evoca la natura i el creixement. Si és un to clar, és una opció ideal per prevenir la fatiga visual. El verd és la força impulsora de la novetat i la creativitat.

 

Carpel és capdavanter en productes d’oficina a Barcelona. Entre els nostres productes trobareu moltes més idees de regals per als vostres companys, per decorar l’oficina o el vostre escriptori a casa. Contacta amb nosaltres per a qualsevol dubte![:ca]Un espai de treball còmode, pràctic i bonic incrementa la motivació. Decorar l’oficina d’una manera cuidada pot fer que t’hi sentis encara més a gust. A més, un entorn adaptat a les necessitats dels treballadors, millora la qualitat de les relacions personals. Vols saber com decorar la teva oficina per incrementar la motivació dels treballadors? T’ho expliquem!

Elements a tenir en compte per decorar la teva oficina

Il·luminació

La il·luminació natural és molt important, així com també cal comptar amb un mobiliari funcional.

En general, les lluminàries de color groc o taronja càlid són millors per relaxar-se i descansar, mentre que les llums blaus fredes o blancs freds són millors per despertar-se, treballar i concentrar-se. Tant les bombetes fluorescents com les LED emeten llum a l’espectre blau i blanc, cosa que els fa ideals per a la il·luminació matutina ia l’oficina o espai de treball.

A més, cal recordar que hi ha 3 tipus d’il·luminació, la general, la focal i decorativa.

  • Il·luminació genera l: és aquella que proporciona llum de manera uniforme i directa a un espai ampli.
  • Il·luminació focal: és més intensa i directa. S’usa normalment per a espais individuals.
  • Il·luminació decorativa: es fa servir per aportar un toc de disseny i decoració a l’espai. Es valora més l’estètica que no pas la llum, ja que queda en segon pla.

Mobles ergonòmics

La combinació d’un escriptori, prestatgeries per a l’emmagatzematge i una silla ergonòmica suma un conjunt bonic.

Comprar una silla ergonòmica i còmoda que tingui un bon suport per a l’esquena i les llits pot ser el pas més important per crear un entorn de treball saludable i eficient. No només preveu les malalties professionals, sinó que també fa la vida més còmoda.

Una taula ergonòmica que creï una superfície de suport és un element clau. L’ideal és que tinguin prou espai a la superfície de treball per fer la tasca còmodament.

Accessoris per a oficina

Si creus que a la teva oficina o despatx hi falta alguna cosa pràctica o vols fer-ho un poc més teu, hi ha petits detalls decoratius que es converteixen en una excel·lent idea de regal per personalitzar el look del despatx. Busques idees per sorprendre un company? Pren nota d’aquestes suggeriments!

10 idees per la teva oficina

1. Un carregador sense fil

És la proposta ideal per carregar un dispositiu de forma senzilla i sense preocupar-te pels cables. Un lloc on deixar el telèfon i no oblidar-lo mai, i a més, tenir-lo sempre carregat.

Carregador sense fil

2. Una caixa esterilitzadora que protegeixi de virus

Des de l’inici de la pandèmia, la cura de la salut a l’entorn professional importa a empreses i treballadors. Sabies la quantitat de bacteris i microorganismes que acabin a les pantalles dels smartphones? La neteja i desinfecció de les instal·lacions és clau. Hi ha regals pràctics, com aquest. Desinfecta telèfons, bolígrafs i altres objectes de mida petita. I quan no el facis servir, pots carregar el telèfon!

Caixa esterilitzadora

3. Auriculars

A vegades, no és fàcil assolir la concentració i acabar una tasca quan hi ha ruits de fons. Les interrupcions es converteixen en lladres de temps que alterin el ritme de treball. Per això, hi ha solucions senzilles per evitar la manca d’atenció: uns auriculars sense fil són pràctics per aïllar-se de l’entorn i posar el focus a l’objectiu.

auriculars sense fils

4. Una ampolla anti degoteig de bambú

Ideal per guardar les begudes en perfecte estat durant un període perllongat. D’aquesta manera podeu gaudir del sabor d’una proposta refrescant a l’estiu o calenta a l’hivern.

ampolla antidegoteig

5. Un reposapeus

L´entorn professional és molt exigent. Com es pot adoptar una postura còmoda per minimitzar el cansament produït per una posició inadequada? Un reposapeus és pràctic per potenciar el descans i assegurar una posició correcta durant la jornada.

reposapeus

 

6. Cubilet per guardar llapis i bolígrafs

Un producte tan senzill és bàsic per mantenir l’ordre a l’escriptori. I, a més, és una peça que decora el lloc de feina.

gobelet

7. Bandeja portadocuments

Un altre article que incrementa lorganització a la taula. És ideal per tenir els papers en ordre i trobar el material al moment just.

safata portadocuments

8. Quaderns i llibretes

Els productes de papereria són molt decoratius. Afegeix un toc de color al despatx. Però, a més, són bàsics per fer anotacions en qualsevol moment de la jornada. Un quadern amb una portada en un color cridaner aporta una dosi de vitalitat al lloc de treball.

quadern

9. Carpetes

Entre tots els documents, reunions i fulls solts, una carpeta és ideal per transportar-lo i mantenir-lo ordenat durant tota la setmana. A més, és molt comú fer cursos de formació a l’empresa. Per això, una carpeta és el regal ideal per desar els apunts.

carpeta

10. Llum

Una llum descriptori és molt útil si has de teletreballar a casa o si vols il·luminar alguna zona per poder oferir una millor imatge a les viodetrucades. Ocupa poc i dóna un toc de sofisticació a taula.

llum escriptori

Els colors de la teva oficina

Per assolir un ambient en harmonia ,, hem de buscar un color que ens pugui estimular sense crear estrès. Per això, es recomana evitar barrejar tons contrastants, com ara el blanc i negre, o colors complementaris.

El taronja i el vermell són colors calents. Estan relacionats amb la vitalitat i la passió. Tot i que promouen la creativitat, no són adequats per a la feina. Perquè reflecteixen agressivitat i impedeixen la possibilitat de concentració. Per això els hem d’evitar, excepte en espais on vulguem generar activitats, com ara sales de jocs o àrees públiques.

El blanc i el gris són colors metàl·lics. El blanc és un color molt brillant, simbolitza puresa, confiança i tranquil·litat. Produeix un ambient ordenat, net i visualment atractiu. Fomenta el treball objectiu, focalitzat i intel·lectual. Colors molt recomanables per a oficines i tota mena d’ambients.

El groc evoca sentiments de joia i simpatia. Tanmateix, certs tons de groc poden provocar ansietat. Per tant, cal utilitzar-lo amb moderació. D’altra banda, el blau és un color molt recomanable perquè ens ajuden a enfocar-nos i fer-nos sentir millor. Ens recordeu l’espai obert, el cel, el mar i proporcioneu més amplitud en espais estrets. Per això, pot ser un color ideal per a l’oficina.

Per si mateix, el verd és un color molt natural i fa referència al creixement. Molt relaxant a un espai amb molta llum natural, perquè evoca la natura i el creixement. Si és un to clar, és una opció ideal per prevenir la fatiga visual. El verd és la força impulsora de la novetat i la creativitat.

Carpel és capdavanter en productes d’oficina a Barcelona. Entre els nostres productes trobaràs moltes més idees de regals pels teus companys, per decorar l’oficina o el teu escriptori a casa. Contacta amb nosaltres per a qualsevol dubte!