Tothom ha tingut un primer dia de feina. El primer dia és ple d’emocions: nervis, por, il·lusió, ganes de començar un nou repte professional… Segur que tu també t’has trobat en aquesta situació. La pregunta és Com fer del primer dia una experiència inoblidable? A Carpel tenim la resposta: el kit de benvinguda per a nous empleats.

Un kit de benvinguda és un paquet de productes pràctics i funcionals que el treballador pugui fer servir al seu dia a dia dins i fora del seu espai laboral. Arribar nou a un lloc pot ser complicat. Veure que ets ben rebut pels teus companys i superiors mitjançant un regal és una gran manera de relaxar l’ambient i motivar l’empleat.

L’avantatge d’un pack de benvinguda a empreses és que cadascú el pot personalitzar a la seva manera, escollir els productes que més s’adaptin a les seves necessitats o gustos. A Carpel tenim disponibles productes per a l’oficina, però també per a aquests llocs on el treballador viatjarà usualment o passarà més temps fora per necessitats de la seva feina.

Personalització del kit de benvinguda amb Carpel Barcelona

La personalització és una cosa única! A Carpel Barcelona pots situar el teu logotip en milers de productes de primera qualitat per assegurar la durabilitat de tots aquells objectes que regalis. A continuació us donem algunes idees de packs de benvinguda

Pack d’oficina

El pack d’oficina és ideal per a tots aquells que treballen amb altres companys en una oficina durant la setmana. Aquest compte amb

Lbreta : per anotar tota mena de notes en reunions, idees o tasques que cal completar.

Bolígrafs : el millor complement per a una llibreta i que sempre va bé tenir a mà.

Ampolla d’aigua o termo: ideal per contribuir amb un entorn més net. Les ampolles reutilitzables mantenen la temperatura durant hores i hores perquè sempre tinguis el cafè calent i aigua freda.

 

kit de benvinguda per a oficina

Pack de viatge

El pack de viatge està enfocat a aquells llocs de treball on l’empleat ha de viatjar més, visitar clients, aconseguir vendes, etc. Pot ser perfecte per a viatges llargs o de només un parell de dies. Consisteix en

Maleta : una maleta apta per portar tot allò que calgui, roba, documents, ordinador portàtil, etc.

Maletí : un maletí perfecte per a viatges ràpids dun dia. On portar-ho tot el necessari per treballar.

Pendrive: un lloc on emmagatzemar informació útil per a tots els clients o possibles vendes. És un detall regalar un pendrive per transferir els fitxers en mà.

Bateria portàtil: És important portar el telèfon ben carregat ! Avui dia ho fem servir per a tot, així que assegura’t de tenir un powerbank a mà per a aquests dies llargs serà de gran utilitat.

kit de benvinguda per a viatges

Escull el teu propi kit de benvinguda

A Carpel et proposem aquests packs, però també pots crear el teu propi amb els productes que més t’agradin i s’adaptin a la teva empresa. Comptem amb milers de productes de diferents marques. Podràs personalitzar-los amb el logotip de la teva empresa per així ser-hi present, vagin on vagin els teus treballadors.

Gràcies a aquests kits de benvinguda, els teus treballadors se sentiran part de lempresa, de manera que el seu compromís amb la missió de lempresa augmentarà. Aquests detalls també sóc una molt bona idea per a ocasions especials com Nadal, aniversari o ocasions especials que l’empresa vol celebrar amb tots aquells que contribueixen dia a dia a millorar-los.

Per saber més sobre els nostres packs de benvinguda, no dubtis a contactar amb nosaltres. Solucionarem els teus problemes i t’assessorarem de la millor manera possible. [:es]Tothom ha tingut un primer dia de feina. El primer dia és ple d’emocions: nervis, per, il·lusió, ganes de començar un nou repte professional… Segur que tu també t’has trobat en aquesta situació. Però, com fer del primer dia una experiència inoblidable? A Carpel tenim la resposta: el kit de benvinguda per a nous empleats.

Un kit de benvinguda és un paquet de productes pràctics i funcionals que el treballador pugui fer servir al seu dia a dia dins i fora del seu espai laboral. Arribar nou a un lloc pot ser complicat. Veure que ets ben rebut pels teus companys i superiors mitjançant un regal és una gran manera de relaxar l’ambient i motivar l’empleat.

L´avantatge d´un pack de benvinguda a empreses és que cadascú el pot personalitzar a la seva manera, escollir els productes que més s´adaptin a les seves necessitats o gustos. A Carpel tenim disponibles productes per a l’oficina, però també per a aquests llocs on el treballador viatjarà usualment o passarà més temps fora per necessitats de la seva feina.

Personalització del kit de benvinguda amb Carpel Barcelona

La personalització és una cosa única! A Carpel Barcelona pots situar el teu logotip a milers de productes de primera qualitat per assegurar la durabilitat de tots aquells objectes que regalis. A continuació us donem algunes idees de packs de benvinguda:

Pack d’oficina

El pack d’oficina és ideal per a tots aquells que treballin amb altres companys a una oficina durant la setmana. Aquesta compte amb:

Llibreta : per anotar tot tipus de notes a reunions, idees o tasques que cal completar.

Bolígrafs : el millor complement per a una llibreta i que sempre va bé tenir a mà.

Ampolla d’aigua o termos : ideal per contribuir amb un entorn més net. Les butllofes reutilitzables mantenen la temperatura durant hores i hores perquè sempre tinguis el cafè calent i aigua freda.

kit de benvinguda per oficinaPack de viatge

El pack de viatge està enfocat a aquells llocs de treball on l’empleat ha de viatjar més, visitar clients, aconseguir vendes, etc. Pot ser perfecte per a viatges llargs o de només un parell de dies. Consisteix en:

Maleta : una maleta apta per portar tot allò que calgui, roba, documents, ordinador portàtil, etc.

Maletí : un maletí perfecte per a viatges ràpids d´un dia. On portar tot allò necessari per treballar.

Pendrive : un lloc on emmagatzemar informació útil per a tots els clients o possibles vendes. És un detall regalar un pendrive per transferir els fitxers en mà.

Bateria portàtil : És important portar el telèfon ben carregat ! Avui dia ho fem servir per a tot, així que assegura’t de tenir un powerbank a mà per aquests dies llargs serà de gran utilitat.

kit de benvinguda per a viatges

Escull el teu propi kit de benvinguda

A Carpel et proposam aquests packs, però també pots crear el teu propi amb els productes que més t’agradin i s’adaptin a la teva empresa. Comptem amb milers de productes de diferents marques. Podràs personalitzar-los amb el logotip de la teva empresa per tal de ser-hi present, vagin on vagin els teus treballadors.

Gràcies a aquests kits de benvinguda, els teus treballadors se sentiran part de l’empresa, de manera que el seu compromís amb la missió de l’empresa augmentarà. Aquests detalls també són una molt bona idea per a ocasions especials com Nadal, aniversaris o ocasions especials que l’empresa vol celebrar amb tots aquells que contribueixen dia a dia a millorar-los.

Per saber més sobre els nostres packs de benvinguda, no dubteu a contactar amb nosaltres. Solucionarem els teus problemes i t’assessorarem de la millor manera possible.