Saps quina és una de les claus de la productivitat? La resposta us sorprendrà: l’ entorn . Ara que sembla que el teletreball ha arribat per quedar-s’hi, és més important que mai donar un canvi a casa nostra. Per això, en aquest article us donarem diversos consells per decorar l’oficina a casa .

1. La il·luminació, un aspecte fonamental per decorar l’oficina a casa

Moltes vegades, la il·luminació no rep la importància que realment es mereix. En funció del tipus de llum que escollim (càlida, neutra o freda), aconseguirem un efecte o un altre. Quina és la millor per a la teva oficina? Cap d’aquestes tres. Aposta per la natural. Ubica l’oficina en un espai de casa teva on entri llum de l’exterior. Si no és possible, opta per la llum freda que il·lumini la teva zona de treball. Per exemple, podeu utilitzar el llum led Unilux Sol .

 

Llum per a oficina a casa

2. Aprofita el poder dels colors

Cada color exerceix una influència sobre les persones. Si ho penses, les parets de la teva oficina estan pintades de manera específica per augmentar el ritme de treball. Per què no fas el mateix a casa? T’aconsellem apostar per tons amb autoritat que no siguin estridents , com el blau fosc, el negre o fins i tot el vermell granat.

Despatx de teletreball

3. Inclou plantes per crear ambient

Òbviament, el conjunt no ha de ser plantejat per produir estrès. Col·locar plantes és ideal per afavorir la relaxació sense que això afecti l’exercici de les teves funcions. Pots posar una planta de mida mitjana en un espai destacat o incloure petits tests al teu despatx. Això aportarà vitalitat i color al teu espai.

4. Els tèxtils, ideals per a l’hivern

Ara que s?acosta l?època més freda de l?any, els tèxtils poden evitar que la teva oficina sembli un iglú. La idea és posar coixins als seients i decorar les finestres amb cortines. Alhora, també et proposem comprar una catifa i posar-la just a sota del teu escriptori. Millor ara, oi?

5. Aposta pel minimalisme a la teva oficina a casa

Tota la decoració ha d’estar plantejada de manera que no et distregui. Per això, seria ideal que impregnissis els teus mobles de minimalisme. Pots comprar prestatgeries i taules de cafè amb tons blancs i simples. També podeu canviar el vostre escriptori i cadira per mobles més moderns. Recorda: ara hi passaràs més temps i és important que estiguis còmode durant la teva jornada laboral.

oficina a casa per a teletreball

6. Elabora un mural o moodboard

Aquest consell és força original: es tracta que reuneixis tot el que agrada en una mateixa paret de la teva oficina a casa. Pots posar fotos de la teva família, dels teus amics i de bons records. Així, sempre tindràs un lloc cap al qual enfocar-te quan la feina se’t faci difícil. Es tracta de convertir la decoració en la millor aliada de la motivació. Per això, un tauler de suro és el més pràctic, ja que podràs fer i desfer com tu vulguis.

decorar oficina a casa

 

Aquests són, en definitiva, els millors consells per decorar la teva oficina a casa . Teletreballar pot ser molt diferent si ho fas en un entorn específicament dissenyat, t’ho assegurem. Carpel és líder en material d’oficina a Barcelona, així que actualitza el teu escriptori a casa amb els nostres productes ![:ca]

Consells per decorar l’oficina a casa

Saps què és una de les claus de la productivitat? La resposta et sorprendrà: l’entorn. Ara que sembla que el teletreball ha arribat per quedar-s’hi, és més important que mai donar un canvi a casa nostra. Per això, en aquest article us donarem diversos consells per decorar l’oficina a casa.

1. La il·luminació, un aspecte fonamental per decorar l’oficina a casa

Moltes vegades, la il·luminació no rep la importància que realment és mereix. En funció del tipus de llum que escollim (càlida, neutra o freda), aconseguirem un efecte o un altre. Quina és la millor per a la teva oficina? Cap d’aquests tres. Aposta per la natural. Ubica l’oficina a un espai de casa on entre llum de l’exterior. Si no és possible, opta per la llum freda que il·lumini la teva zona de treball. Per exemple, podeu utilitzar la llum led Unilux Sol.

llum-per-casa

2. Aprofita el poder dels colors

Cada color exerceix una influència sobre les persones. Si ho penses, les parets de la teva oficina estan pintades de manera específica per augmentar el ritme de treball. Per què no fas el mateix a casa? T’aconsellem apostar per tons amb autoritat que no siguin estridents, com el blau fosc, el negre o fins i tot el vermell granat.

oficina-a-casa-taula

 

3. Inclou plantes per crear ambient

Òbviament, el conjunt no ha d’estar plantejat per produir estrès. Col·locar plantes és ideal per afavorir la relaxació sense que això afecti l’exercici de les teves funcions. Pots posar una planta de mida mitjana en un espai destacat o incloure petits tests al teu despatx. Això aportarà vitalitat i color al teu espai.

4. Els tèxtils, ideals per a l’hivern

Ara que s’acosta l’època més freda de l’any, els tèxtils poden evitar que la teva oficina sembli un iglú. La idea és posar coixins als seients i decorar les finestres amb cortins. Alhora, també et proposem comprar una alfombra i posar-la just a sota del teu escriptori. Millor ara, no?

oficina-minimalista

5. Aposta pel minimalisme a la teva oficina a casa

Tota la decoració ha d’estar plantejada de manera que no us distregui. Per això seria ideal que impregnis els teus mobles de minimalisme. Pots comprar prestatgeries i taules de cafè amb tons blancs i simples. També podeu canviar el vostre escriptori i silla per mobles més moderns. Recorda: ara hi passaràs més temps i és important que estiguis còmode durant la teva jornada laboral.

 

6. Elabora un mural o moodboard

Aquest consell és força original: es tracta que reuneixis tot el que agrada a una mateixa paret de la teva oficina a casa. Pots col·locar fotos de la teva família, dels teus amics i de bons records. Així, sempre tindràs un lloc cap al qual enfocar-te quan la feina es faci difícil. Es tracta de convertir la decoració en la millor aliada de la motivació. Per això, un taulell de suro és el més pràctic, ja que podràs fer i desfer com tu vulguis.

moodboard-per-oficina

 

Aquests són, en definitiva, els millors consells per decorar la teva oficina a casa. Teletreballar pot ser molt diferent si ho fas en un entorn específicament dissenyat, t’ho assegurem. Carpel és líder en material d’oficina a Barcelona, ​​així que actualitza el teu escriptori a casa amb els nostres productes!