Toca tornar a la rutina ia una normalitat de veritat, sense cap mena de restriccions amb la confiança que aquest nou curs que comença serà millor que l’anterior. Per això, una de les coses que tant agrada aquesta època de l’any és anar a comprar el millor material escolar del moment. Carpel ofereix els imprescindibles, tant per a alumnes com a professors, per començar el nou curs amb motivació i moltes ganes de donar el millor d’un mateix.

Els imprescindibles de material escolar

Qui ha utilitzat mai el famós Bic blau, la goma Staedtler per corregir els errors o la carpeta per guardar tots els exercicis de matemàtiques? Cada any els alumnes necessiten un material escolar bàsic per aprofitar al màxim les hores a classe i absorbir tots els coneixements que els docents els ensenyen cada dia.

Tot i que la tecnologia ha anat guanyant més rellevància a les aules els elements per a escriptura segueixen sent els més buscats per prendre nota com els llapis, els portamines i els bolígrafs, els marcadors o els retoladors, així com els correctors de cinta i llapis. Els dossiers, llibretes, calculadores Casio o arxivadors també són protagonistes de l’etapa escolar.

Llibretes

Tot alumne i professor necessita almenys una llibreta ja sigui per prendre apunts o notes. Per aquest motiu et recomanem que adquireixis un parell de llibretes Lamela grapades fàcilment transportables per poder apuntar tot allò important après a les aules i poder preparar bé els exàmens finals. A Carpel tens diferents models de llibretes i de diferents mides, cadascuna adequada a les teves necessitats.

llibretes de colors per a material escolar

Bolígrafs

Imprescindibles per prendre bé els apunts a classe o per preparar els continguts que s’explicaran. Et recomanem que facis una comanda de packs de bolígrafs de diferents colors per poder anar renovant a mesura que es vagin esgotant. A més a Carpel tenim diferents models perquè triïs el teu gust: Bic Cristall de diferents puntes, esborrables i bolígrafs Pilot.

bolígrafs Bic de colors

Calculadores

Perfectes per realitzar problemes o equacions matemàtiques, Carpel ofereix diversos tipus de calculadores Casio perquè facis els teus càlculs sense cometre cap error. També tenim de diferents mides, colors, senzilles i científiques.

calculadora científica

 

Per als més petits, la cola, la silicona líquida, els papers de colors i la massilla són els materials escolars que més ajudaran a desenvolupar la seva creativitat i la seva imaginació.

Paper

A Carpel oferim diferents tipus de papers : ondulat, de cel·lofana, de seda, crespó, metal·litzat, de xarol… perquè els més petits gaudeixin i aprenguin al màxim realitzant manualitats.

paper ondulat per a material escolar

Tipus per estalviar en material escolar

La tornada a l’escola i la compra de tot el material escolar suposa una despesa que a moltes famílies els costa assumir sobretot després d’haver passat per la crisi post pandèmia. Perquè el començament del nou curs no suposi un problema per a l’aprenentatge dels alumnes, aquí exposem alguns consells perquè aquesta volta sigui el més econòmica i suportable possible.

estalviar material escolar

1. Compra a packs

Comprar diversos articles alhora, com ara pack de quaderns, bolígrafs o retoladors, pot resultar més barat en un futur ja que estalvies totes les despeses que suposa reposar el material escolar cada vegada que es fa malbé, es perd o s’esgota. A més, els alumnes utilitzen diferents llibretes per a cada assignatura pel que comprar un pack d’aquestes i de diferents colors pot ser útil per prendre’n els apunts.

2. No compreu barat

El que és barat surt car i això és un fet. Surt molt més rendible comprar material escolar amb un bon disseny i fabricat amb bons materials que comprar-ne un més barat i de mala qualitat. També recomanem fer un ús adequat de tots els materials, com ara tapar els bolígrafs, cuidar les carpetes, no trencar les gomes o correctors… així el material tindrà una vida molt més llarga!

3. Aprofita les ofertes de material escolar

Moltes empreses de material escolar llancen ofertes i promocions durant els primers mesos del curs escolar, per això és una bona oportunitat per aprofitar-les i comprar tot el material necessari o que creiem utilitzarem durant tot l’any. Recomanem estar atents a les nostres xarxes socials per no perdre’t els descomptes que llancem durant aquesta temporada.

4. Compra en línia

Gràcies als avenços digitals, Carpel ha pogut desenvolupar la seva pròpia pàgina web on podreu trobar publicat tot el material que tenim disponible per als alumnes i docents del nou curs. Comprar des de casa amb nosaltres ara és molt més fàcil ja que estalvies temps i, a més, aquest tipus de materials solen tenir un preu menor si els compres a través de la nostra pàgina web.

ofertes de material escolar

 

A Carpel Office disposem tots aquests materials escolars i molt més! Renova tot el teu material per començar el curs ben preparat. Oferim enviaments gratuïts a partir de 50 euros i fem lliuraments a 24/48 hores. [:ca]Toca tornar a la rutina ia una normalitat de veritat, sense cap mena de restriccions amb la confiança que aquest nou curs que comença serà millor que l’anterior. Per això, una de les coses que tant agrada d’aquesta època de l’any és anar a comprar el millor material escolar del moment. Carpel ofereix els imprescindibles, tant per a alumnes com a professors, per començar el nou curs amb motivació i moltes ganes de donar el millor d’un mateix.

Els imprescindibles de material escolar

Qui ha fet servir mai el famoso Bic blau, la goma Staedtler per corregir els errors o la carpeta per guardar tots els exercicis de matemàtiques? Cada any els alumnes necessiten un material escolar bàsic per aprofitar al màxim les hores a classe i absorbir tots els coneixements que els docents els ensenyin cada dia.

Tot i que la tecnologia ha guanyat més rellevància a les aules els elements per a escriptura segueixen sent els més buscats per prendre nota com els llapis, els portamins i els bolígrafs, els marcadors o els retoladors, així com els correctors de cinta i llapis . Els dossiers, llibrets, calculadors Casio o arxivadors també són protagonistes de l’etapa escolar.

Llibrets

Tot alumne i professor necessita al menys una llibreta ja sigui per fer apunts o notes. Per aquest motiu et recomanem que adquireixis un par de llibrets Lamela grapats fàcilment transportables per poder apuntar tot allò important après a les aules i poder preparar bé els exàmens finals. A Carpel tens diferents models de llibrets i de diferents mides, cada una adequada a les teves necessitats.

llibrets de colors

Bolígrafs

Imprescindibles per prendre bé els apunts a classe o per preparar els continguts que s’explicaran. Et recomanem que facis un comandament de packs de bolígrafs de diferents colors per poder anar renovant a mesura que es vagin esgotant. A més, a Carpel tenim diferents models perquè tries el teu gust: Bic Cristall de diferents puntes, borrables i bolígrafs Pilot.

bolígrafs Bic de colors

Calculadors

Perfectes per realitzar problemes o equacions matemàtiques, Carpel ofereix diversos tipus de calculadors Casio perquè facis els teus càlculs sense cometre cap error. També tenim de diferents mides, colors, senzills i científics.

calculadora científica

 

Per als més petits, la cua, la silicona líquida, els papers de colors i la massilla són els materials escolars que més ajudaran a desenvolupar la seva creativitat i la seva imaginació.

Paper

A Carpel oferim diferents tipus de papers : ondulat, de cel·lofana, de seda, crespó, metal·litzat, de xarol… perquè els més petits gaudeixin i aprenguin al màxim realitzant manualitats.

paper ondulat

Idees per ahorrar en material escolar

La tornada a l’escola i la compra de tot el material escolar suposa un gasto que a moltes famílies els costa assumir sobretot després d’haver passat per la crisi postpandèmia . Perquè el començament del nou curs no suposi un problema per a l’aprenentatge dels alumnes, aquí exposem alguns consells perquè aquesta volta sigui el més econòmica i suportable possible.

ahorra en material escolar

1. Compra packs

Comprar diversos articles a la vegada, com ara packs de quaderns , bolígrafs o retoladors, pot resultar més barat en un futur ja que ahorris tots els gastos que suposa reposar el material escolar cada vegada que es fa malbé, es pierde o s’esgota. A més, els alumnes utilitzen diferents llibretes per a cada assignatura, per tant comprar un pack d’aquestes i de diferents colors pot ser útil per prendre’n els apunts.

2. No compreu barat

El que és barat surt car i això és un fet. Surt molt més rendible comprar material escolar amb un bon disseny i fabricat amb bons materials que comprar-ne un més barat i de mala qualitat. També recomanem fer un ús adequat de tots els materials, com tapar els bolígrafs, cuidar les carpetes, no trencar les gomes o correctors… així el material tindrà una vida molt més llarga!

3. Aprofita les ofertes de material escolar

Moltes empreses de material escolar llencen ofertes i promocions durant els primers mesos del curs escolar, per això és una bona oportunitat per aprofitar-los i comprar tot el material necessari o que creiem utilitzarem durant tot l’any. Recomanem estar atents a les nostres xarxes socials per no perdre’t els descomptes que vam llençar durant aquesta temporada.

4. Compra en línia

Gràcies als avenços digitals, Carpel ha pogut desenvolupar la seva pròpia pàgina web on podreu trobar publicat tot el material que tenim disponible per als alumnes i docents del nou curs. Comprar des de casa amb nosaltres ara és molt més fàcil ja que ahorris temps i, a més, aquest tipus de materials solen tenir un preu menor si els compris a través de la nostra pàgina web.

ofertes material escolar

A Carpel Office disposem tots aquests materials escolars i molt més! Renova tot el teu material per començar el curs ben preparat. Oferim enviaments gratuïts a partir de 50 euros i fem lliuraments en 24/48 hores.