Les taules d’escriptori, tant per a oficina com per a casa teva, són essencials per al mobiliari de treball. Et permeten realitzar múltiples tasques, des d’escriure articles, dibuixar, dissenyar fins a realitzar tasques de manera més còmoda amb el teu ordinador… Encara que moltes vegades passi desapercebuda, influeix molt en la manera de treballar. No és el mateix una taula petita, que tenir un espai ampli i net per treure’n profit a la teva productivitat.

Per treure’n el màxim profit a la taula d’escriptori hauràs de tenir en compte les teves necessitats, però també el pressupost disponible i l’espai que tinguis a casa teva, oficina o espai de treball. A Carpel us donem alguns consells per triar taules d’escriptori a Barcelona i us ensenyem els models més sol·licitats.

Taules d´escriptori barcelona

 

Què cal tenir en compte a l’hora de comprar taules d’escriptori a Barcelona?

Confort

Aquest és un element molt important, sobretot per millorar la teva productivitat mentre treballes. Has de tenir en compte que tasques sols realitzar per triar una taula més gran, més petita, més estreta o més ampla per complir els teus objectius sense que la taula del teu escriptori sigui un impediment. A més, si sou persones que passen moltes hores davant d’una taula d’escriptori, des de Carpel et recomanem aquelles que són ergonòmiques.

Emmagatzematge

Un altre dels elements que has de tenir en compte és la quantitat de materials, objectes i llibres que vols emmagatzemar al teu escriptori. Hi ha algunes taules d’escriptori a Barcelona que porten calaixos incorporats en un dels costats perquè puguis guardar aquells documents o material d’oficina que facis servir cada dia.

Pressupost

És clar que el pressupost disponible és un dels elements que més influeix a l’hora de comprar mobiliari pel teu lloc de treball. Per això us recomanem que juntament amb les necessitats que tingueu, valors que taula d’escriptori us surt més a compte. Els escriptoris de fusta solen ser més cars, però tenen una vida molt més llarga, per exemple.

Qualitat dels materials

Depenent del pressupost de què disposis escolliràs unes taules amb uns materials concrets. Com hem esmentat abans, depenent del material el moble durarà més o menys temps, per això encara que ara inverteixis certs diners en taules d’escriptori a Barcelona, has de pensar que aquesta taula et durarà molts anys si se’n fa un bon ús.

Estètica

Aquest element és molt més subjectiu. Depèn del tipus de persona, ja que una pot donar més importància a l’estil de la taula i una altra mostrar total indiferència mentre compleixi la seva funció. Tot i això, s’ha demostrat que establir el mateix estil per a tot l’entorn de treball crea un ambient adequat per millorar la concentració a les teres que s’han de realitzar. A més, pot arribar a generar un ambient de comunitat i fins i tot millorar-ne la motivació si l’empresa té un estil modern.

Ubicació

Per acabar, l’orientació dels mobles té molta importància. Un espai de treball pot donar la sensació de ser més petit a causa de lorientació del seu mobiliari, per això has de trobar la ubicació perfecta per a la teva taula descriptori si no vols sentir que estàs en un espai claustrofòbic. A més, et recomanem orientar la taula d’escriptori davant d’una finestra amb llum natural, molts experts ho recomanen per no tenir problemes de visió o no fer malbé la teva vista amb llum artificial .

Models de taules d´escriptori a Barcelona

Tenint en compte les vostres necessitats, és hora d’escollir el model perfecte de taules d’escriptori a Barcelona. A Carpel, et mostrem diferents models en funció de les teves necessitats:

Taules per a ordinador

Aquest tipus de taules no solen ser les més grans, ja que només serveixen per col·locar l’ordinador, la torre i els complements. Aquestes solen ser també una mica més elevades del que és habitual perquè puguis alinear els teus ulls amb la pantalla de l’ordinador i així no patir dolors musculars en passar moltes hores amb lordinador. A més, també podeu disposar de l’espai necessari per col·locar la impressora si necessiteu imprimir documents importants cada dia.

Taules d´escriptori barcelona

Taules per escriure

Aquest tipus de taules solen ser molt més amples i llargues per poder fer els treballs d’escriptura, dibuix o disseny el més còmode possible. A més, solen tenir dos o tres calaixos en un dels laterals per guardar tots els utensilis i materials que utilitzis per escriure.

taules d'escriptori barcelona

 

Taules de despatx o recepció

Aquest tipus de taules solen ser més elegants i amb més presència. Normalment, són d’alta gamma per mostrar la posició que ocupa la persona que la fa servir o per fer la millor impressió quan s’entra a la recepció de la teva oficina. Les taules que es col·loquen a les recepcions solen ser una mica més elevades per tenir espai per col·locar el logotip de l’empresa a la part inferior i mostrar al teu client l’espai on entrarà. En canvi, les taules de despatx o executiu solen tenir prou espai per posar l’ordinador i tenir lloc per escriure o signar documents. A més, solen estar dotades d’algun espai d’emmagatzematge per desar-hi arxivadors.

 

Taules de recepció

 

A Carpel disposem d´una gran varietat de taules d´escriptori de Barcelona que poden encaixar amb les teves necessitats i el pressupost que tinguis disponible. Contacta amb Carpel si vols fer una remodelació completa de la teva oficina.