Fer regals per als empleats és un gest molt significatiu per part de l’empresa, sobretot perquè aquest gest està associat a una manifestació d’afecte, agraïment o reconeixement. A més, reconèixer les persones que formen part de la teva organització amb un obsequi és una manera de donar-los les gràcies. Però, quins beneficis aporta aquesta acció d’agraïment?

Beneficis de donar un regal als teus empleats

Donar un obsequi als teus empleats és una manera que els treballadors se sentin valorats i reconeguts. Hi ha diverses raons per les quals aquestes accions s’haurien de fer més freqüentment.

  1. Augmenta la motivació dels empleats i, per tant, el rendiment. Els treballadors són una part essencial de la teva empresa i el seu èxit. Per aquest motiu, les persones senten més entusiasme i rendeixen millor a l’oficina si se senten part d’alguna cosa i on la seva feina és valorada pels seus caps.
  2. Augmenta el sentit de pertinença. Això és vital per augmentar la retenció de treballadors i crear un equip de treball consolidat. Fer regals als teus empleats és una manera que se sentin que estan treballant en un espai feliç on se’ls valora. Això farà que no vulguin marxar a altres empreses.
  3. Empleats més feliços. Els empleats senten que el seu treball és reconegut i valorat. De vegades té més importància el com que el que es regala. És a dir, importa més el context en què es fa el regal, que el mateix regal. Per exemple, organitzar un esdeveniment o reunió amb el pretext de celebrar una mica de l’empresa, l’aniversari d’un empleat o compartir alguna festivitat nacional pot ser una gran oportunitat per unir els teus treballadors.

empleats feliços

Els 6 millors regals per als teus empleats

Kit de notes amb nom o missatge personalitzat

Prendre notes en una llibreta petita permet millorar la concentració i l’organització de tots els projectes que tens per fer. També et permet fer un seguiment de totes les tasques importants de la feina. A més, és un bon obsequi per poder personalitzar amb algun missatge motivador o positiu. És el bo que tenen aquest tipus de detalls, que els pots personalitzar al teu gust o fins i tot amb el logotip de l’empresa.

kit de notes

Power bank

Aquest és un dels obsequis més pràctics que es poden regalar avui dia. Amb l’ús que se us doni al mòbil durant el dia, la bateria s’esgota en res i més si utilitzes el teu telèfon mòbil per treballar. Per això, no està de més que els teus empleats comptin amb una bateria portable perquè puguin recarregar els mòbils sempre que vulguin. A més, en algun moment et pots trobar en algun lloc on no hi hagi un punt de càrrega. En aquests casos tenir una Power Bank al costat és una salvació.

regals per a empleats: power bank

Motxilla per al portàtil

Aquest és un altre dels regals pràctics que pots regalar als teus empleats. Una motxilla sempre va bé quan has de portar moltes coses personals i equips de treball amb tu i a més de còmodes, també tenen molt d’estil. A més, són més econòmiques que els maletins i combinen amb qualsevol tipus de roba. Per tant, són un obsequi útil, pràctic i força atractiu .

motxilla per a portàtil

Terms o ampolles tèrmiques

És bo i recomanable que durant el dia begueu entre 1,5 i 2 litres d’aigua. De vegades, amb la quantitat de feina que tenim ni ens recordem de complir amb aquesta recomanació beneficia la nostra salut. Per això, regalar una ampolla o termo als teus empleats pot ajudar els teus empleats a complir aquesta recomanació i puguin hidratar-se durant les hores que són a l’oficina .

ampolla tèrmica

Bolígrafs

Potser reglar un bolígraf corporatiu als teus empleats estigui molt vist, però aquests són els més valorats, sobretot si van acompanyats d’un set d’escriptura. Un set d’escriptura pot contenir els materials bàsics per treballar en una oficina: un estoig, una goma, un llapis, una maquineta, un bolígraf i fins i tot una regla. Són un tipus de regal que normalment es dóna en empreses de disseny o escriptura, però també es poden regalar a empleats que tenen fills d’edat escolar o fins i tot poden ser usats en tota classe d’oficina .

bolígraf corporatiu

Altaveu com a regal per als teus empleats

No hi ha res que motivi més i posi feliços els empleats que l’empresa els regali un obsequi tecnològic. En aquests casos, un altaveu Bluetooth de alta qualitat pot alegrar més els empleats perquè no és un regal que estigui relacionat amb lempresa. És cert que també es pot utilitzar per treballar des de casa i reproduir música de fons. Aquest pot ser un gran regal per als empleats per millorar l’entorn de treball .

altaveu com a regals per als teus empleats

 

A Carpel oferim milers de productes personalitzables que poden servir com a regals d’agraïment als empleats. Per veure tots els productes, consulta el nostre catàleg. [:ca]Fer regals als empleats és un gest molt significatiu per part de l’empresa sobretot perquè aquest gest està associat a una manifestació d’afecte, agraïment o reconeixement. A més, reconèixer les persones que formin part de la teva organització amb un obsequi és una manera de donar-los les gràcies. Però quins beneficis aporta aquesta acció d’agraïment?

Beneficis de donar un regal als teus empleats

Donar un obsequi als teus empleats és una manera que els treballadors se sentin valorats i reconeguts. Hi ha diverses raons per les quals aquestes accions s’haurien de fer més freqüentment.

  1. Aumenta la motivació dels empleats i, per tant, el rendiment. Els treballadors són una part essencial de la teva empresa i el seu èxit. Per aquest motiu, les persones senten més entusiasme i rendeixen millor a l’oficina si se senten part d’alguna cosa i on la seva feina és valorada pels seus caps.
  2. Augmenta el sentit de pertinença . Això és vital per augmentar la retenció de treballadors i crear un equip de treball consolidat. Fer regals als teus empleats és una manera que se sentin que estan treballant en un espai feliç on se’ls valora. Això farà que no volen marxar a altres empreses.
  3. Empleats més feliços . Els empleats senten que el seu treball és reconegut i valorat. A vegades té més importància el com que el que regala. És a dir, importa més el context en què es fa el regal que el mateix regal. Per exemple, organitzar un esdeveniment o reunió amb el pretext de celebrar una mica de l’empresa, l’aniversari d’un empleat o compartir alguna festivitat nacional pot ser una gran oportunitat per unir els teus treballadors.
  4. empleats feliços

Els 6 millors regals per als teus empleats

Kit de notes amb nom o missatge personalitzat

Prendre notes a una llibreta petita permet millorar la concentració i l’organització de tots els projectes que tens per realitzar. També et permet fer un seguiment de totes les tasques importants de la feina. A més, és un bon obsequi per poder personalitzar amb algun missatge motivador o positiu. És el bo que tenen aquest tipus de detalls, que us pots personalitzar al vostre gust o fins i tot amb el logotip de l’empresa.

kit de notes

Power bank

Aquest és un dels obsequis més pràctics que es poden regalar avui dia. Amb l’ús que se us doni al mòbil durant el dia, la bateria s’esgota en res i més si utilitzes el teu telèfon mòbil per treballar. Per això, no està de més que els teus empleats comptin amb una bateria portable perquè puguin recarregar els mòbils sempre que volen. A més, en algun moment et pots trobar en algun lloc on no hi hagi un punt de càrrega. En aquests casos tenir una Power Bank al costat és una salvació.

regals per a empleats: power bank

Motxilla per al portàtil

Aquest és un altre dels regals pràctics que pots regalar als teus empleats. Una motxilla sempre va bé quan has de portar moltes coses personals i equips de treball amb tu i a més de còmodes, també tenen molt d’estil. A més, són més econòmiques que els maletins i combinin amb qualsevol tipus de roba. Per tant, són un obsequi útil, pràctic i força atractiu.

motxilla per a portàtil

Terms o ampolles tèrmiques

És bo i recomanable que durant el dia begueu entre 1,5 i 2 litres daigua. A vegades, amb la quantitat de feina que tenim ni ens recordem de complir amb aquesta recomanació beneficia la nostra salut. Per això, regalar una ampolla o termo als teus empleats pot ajudar els teus empleats a complir aquesta recomanació i es puguin hidratar durant les hores que estan a l’oficina.

ampolla tèrmica

Bolígrafs

Potser reglar un bolígraf corporatiu als teus empleats estigui molt vist, però aquests són els més valorats, sobretot si van acompanyats d’un set d’escriptura. Un set d’escriptura pot contenir els materials bàsics per treballar en una oficina: un estoig, una goma, un llapis, una maquineta, un bolígraf i fins i tot una regla. Són un tipus de regal que normalment es dona a empreses de disseny o escriptura, però també es poden regalar a empleats que tenen fills d’edat escolar o fins i tot poden ser usats a tota mena d’oficina.

bolígraf corporatiu

Altaveu com a regal per als teus empleats

No hi ha res que motivi més i posi feliços els empleats que l’empresa els regali un obsequi tecnològic. En aquests casos, un altaveu Bluetooth d’alta qualitat pot alegrar més els empleats perquè no és un regal relacionat amb l’empresa. És cert que també es pot utilitzar per treballar des de casa i reproduir música de fons. Aquest pot ser un gran regal per als empleats per millorar lentorn de treball.

altaveu com a regals per als teus empleats

A Carpel oferim milers de productes personalitzables que poden servir com a regals d’agraïment als empleats. Per veure tots els productes, consulta el nostre catàleg.