S’hi acosta la millor època de l’any, plena de llum i moments compartits amb la família: el Nadal. Si estàs pensant en fer-los també un regal als treballadors de la teva oficina, des de Carpel us recomanem una sèrie d’idees de regals de Nadal per a empreses amb la col·laboració especial de PF Concept , empresa especialitzada en tot tipus de productes.

Per què fer un regal de Nadal als teus empleats?

Pots ser una bonica manera de desitjar-los bones festes, a més de fer-los sentir que formen part d’una segona família. Ajudar a relaxar l’ambient de feina i fer-ho més acollidor. A més, pot ser un gest bonic perquè els teus empleats sàpiguen que li dónes importància al temps de descans, a les vacances i al temps en família i que vols que estan còmodes al seu lloc de treball. Et presentem diferents idees de regals de Nadal per a empresa que ofereix PF Concept .

regals nadal empreses

Tecnologia i accessoris per al mòbil

Aquest tipus de regals mai fallen. Als teus empleats els encantarà rebre com a regal de Nadal d’empresa uns auriculars, cascos, altaveus, o fins i tot una memòria USB o bateries externes per carregar el mòbil o altres dispositius electrònics. A més, avui dia, amb la quantitat d’hores que fem servir els dispositius electrònics, més d’un s’haurà quedat sense bateria a meitat del dia i no haurà trobat cap lloc per carregar-lo. Per això, sempre va bé tenir-ne una per si les mosques.

regals tecnològics de Nadal per a empreses

Per a la llar

Aquest tipus d’articles no se solen regalar gaire a empreses o oficines, però per què no? Més d’un empleat de la teva empresa segur que s’ha de quedar a menjar a la cantina perquè viu lluny. Segur que li va bé un joc de carmanyoles perquè es porti el menjar de casa i pugui menjar a l’oficina. Regalar tèxtil de cuina amb decoració nadalenca per posar a taula, és un bon regal. Aquest tipus d’obsequis no està relacionat amb millorar la productivitat a l’oficina , per la qual cosa els teus empleats ho agrairan.

regals per a la llar

Articles promocionals de regals de nadal per a empreses

A PF Concept també disposen d’articles promocionals que pots personalitzar amb el logotip o el nom de l’empresa. Encara que no són articles molt nadalencs, els teus empleats estaran agraïts només amb el fet que rebin una mica de part del seu cap. Alguns d’aquests obsequis poden ser clauers personalitzats, polseres corporatives o boles antiestrès. Un altre dels regals nadalencs per a empreses que pots regalar són caixes de dolços o bombons. A PF Concept pots personalitzar l’embolcall amb algun missatge felicitant les festes nadalenques .

articles promocionals

Articles d’esport

No són articles habituals per regalar als teus empleats, però és possible que siguin els que més els agradin i se sorprenguin. Per què no regalar algun accessori per fer esport com canelleres, cintes fitness o blocs de ioga? Pot ser un bon regal per incentivar els teus empleats a que estiguin sans i facin esport regularment. També els pots agradar algun accessori de viatge com una ronyonera, una cartera per ficar tots els documents importants, una etiqueta per segellar el teu equipatge…

regals esportius

Jocs

El Nadal és una bona època per jugar a jocs en família o per fer aquelles activitats que durant la setmana no pots fer. Per això, una altra idea de regals de nadal per a empresa és regalar un joc de cartes petitó, jocs de taula, per jugar a l’aire lliure o fins i tot, si algun dels teus empleats té fills, regalar sets de llapis de colors perquè pintin dibuixos nadalencs o mandales.

jocs en família

Salut i cura com a regals de Nadal per a empreses

Una altra forma de fer veure els teus empleats que et preocupes per ells i el seu benestar, és fer-los un obsequi amb algun set de cura personal. Solen ser regals per incentivar-los a desconnectar de la feina i gaudir el temps amb ells mateixos. Això també és important perquè després tornin a la feina amb les piles carregades i plens de motivació. Algunes idees podrien ser, per exemple, un set de manicura, bosses de neteja, productes de cura personal com colònies, etc.

cura personal

Aprofita la col·laboració de Carpel amb PF Concept i adquireix alguns dels seus productes per fer regals de nadal d’empresa als teus empleats. Se sentiran molt agraïts i parteix d’una segona família! Consulta també el catàleg de Carpel.