El Nadal és l´època perfecta per omplir el teu entorn de decoració nadalenca. Solem decorar la nostra llar amb flors vermelles, garlandes de colors i il·luminades i arbres de nadal que aporten felicitat i alegria. Decorar la teva oficina durant el període nadalenc és una excel·lent manera per millorar l’estat d’ànim dels teus empleats, acollir les festivitats importants i desenfadar el teu espai de treball , normalment relacionat amb tasques molt estressants.

Decorar la teva oficina amb decoració nadalenca és una manera de fer que els teus empleats se sentin millor a l’hora de fer les tasques durant el dia. A Carpel t’oferim diferents idees de decoració de nadal per a oficina i fer-ne un lloc acollidor en aquesta època tan lluminosa.

Idees de decoració de nadal per a oficina

Arbre de nadal customitzat

Una de les principals idees de decoració de Nadal per a la teva oficina és el famós arbre de Nadal. Pots utilitzar el típic arbre realista i dedicar un dels descansos dels treballadors per decorar-lo tots junts . Es pot customitzar amb les boles nadalenques tradicionals o fer ús de la creativitat i utilitzar material d’oficina reciclat per decorar-lo.

Una de les idees més creatives és utilitzar Post-it . Es pot fer en una vidriera àmplia i gran perquè sigui molt més visible. Podeu utilitzar Post-It de color verd per muntar el gran triangle de l’arbre. La corba que té el adhesiu en enlairar-se li donarà volum a la figura . També podeu utilitzar Post It de color marró per fer el tronc. Després, pots afegir boles de paper impreses o pintades o qualsevol altre tipus de decoració de què disposis. També podeu fer la forma d’un arbre de Nadal amb fotografies dels companys de departament. És una manera creativa de fer més equip dins de la teva empresa.

D’altra banda, una manera també original de muntar un arbre de Nadal és fer-ho amb llibres del mateix departament , ja siguin d’economia, advocacia, disseny… Es poden apilar en forma d’arbre i decorar els cantons de l’oficina que quedin buits.

decoració nadal oficina

Altres detalls nadalencs

1.A banda de decorar la teva oficina amb un arbre de Nadal, pots afegir garlandes de colors i llums . Solen ser força econòmiques i farà que el teu entorn es vegi més viu i alegre. L’únic que cal tenir en compte utilitzar amb aquest tipus de decoració és el consum d’energia . Des de Carpel, recomanem apagar els llums de les garlandes quan no estigui a l’oficina, a més d’utilitzar focus LED per optimitzar el consum. llums nadalenques2. També hi pots afegir elfs petits, algun pare Noel, boles de nadal decorades a mà, llaços vermells … Un altre símbol típic del Nadal són les flors de Pasqua. No són una opció tan econòmica com les garlandes o un altre tipus de decoració, però són realment precioses , ja que qualsevol tipus de flors donen molta vida al teu entorn .

Planta nadalenca

3. Alhora, si la teva oficina té columnes, pots decorar-les amb cintes de colors o llums perquè són dels elements que hi pot haver en una oficina que durant les altres èpoques de l’any passen més desapercebuts.

4. Les portes també solen passar força desapercebudes, per això es pot aprofitar aquesta època de l’any per decorar-les. Es pot fer servir una decoració nadalenca diferent per a cada accés .

Decoració nadalenca a les portes

5. Podeu decorar les cadires minimalistes de la vostra oficina amb cobertors de decoració nadalenca d’oficina. Aquests poden anar a conjunt amb la decoració general de loficina . Intenta triar aquells que tinguin colors vermells, blancs, verds o daurats.

6. Pots afegir boles de neu o adorns petits al teu escriptori . Aquest tipus de decoració és perfecta perquè s’adapta a qualsevol espai, només necessites tenir el teu espai net i ordenat. Heu d’estar lliure de papers o qualsevol altre tipus d’articles perquè poden provocar accidents, ja que aquests elements solen ser fràgils .

Decoració nadalenca

Decora la zona de cafè

Aquest ha de ser un espai per descansar i desconnectar , per això és un bon lloc que es pot decorar entre tots els membres de loficina i poder gaudir-lo en conjunt. Pots enganxar adhesius nadalencs a la nevera, col·locar diversos elfs a la sala i fins i tot jugar amb ells a trobar-los pels racons .

Galetes nadalenques

Consells de decoració de nadal per a oficina

Hi ha moltes maneres de decorar la teva oficina, però des de Carpel t’oferim una sèrie de consells que pots tenir en compte. Pots fer servir adorns nadalencs que tinguis a casa i ja no els facis servir per decorar de nadal la teva oficina. És una manera de reciclar tot aquest material i no llençar-lo directament a les escombraries. D’altra banda, us recomanem no decorar en excés els espais de treball. La decoració no ha de ser excessiva. Només has d’assegurar-te que sigui harmoniosa i et permeti treballar tranquil·lament .

Decoració nadal oficina

Com has pogut veure, hi ha moltes idees que podeu implementar a l’hora d’utilitzar decoració nadalenca per a la vostra oficina. A Carpel us oferim una gran varietat de material perquè pugueu decorar-lo al vostre gust. Consulta el nostre catàleg.