Amb l’apogeu dels videojocs l’ús de les cadires gaming a incrementat també considerablement. El fet d’estar còmode mentre juga una partida és essencial per a la salut del jugador. A Carpel us expliquem els beneficis de comprar una cadira gaming a Barcelona.

Perquè comprar-les?

La postura que té l’esquena i les extremitats és molt important quan es juguen moltes hores davant de l’ordinador. A Carpel, us recomanem les cadires gaming perquè estan específicament dissenyades per a persones que es passen hores i hores davant d’un ordinador , ja sigui jugant o treballant. Són cadires molt còmodes que estan preparades ergonòmicament, perquè mantinguis la postura correcta durant tota l’estona que estiguis assegut. Ajuden a prevenir dolors a la musculatura o incomoditats corporals.

cadires gaming barcelona

Com triar una cadira adequada?

Avantatges

  1. Les cadires gaming esta completament encoixinades amb un material molt còmode que esmorteeix tot el teu cos quan et sentis. Això fa que aquest tipus de cadires siguin molt més còmodes que les cadires d’oficina normals.
  2. La majoria de cadires d’oficina no ofereixen un bon suport , sobretot a la part de l’esquena i això pot provocar grans molèsties musculars . Gràcies a com estan dissenyades les cadires gaming a Barcelona això no passarà. Aquest tipus de cadires tenen suports fins i tot a les espatlles perquè els sostinguin mentre jugues. A més, també tenen suports al coll ia la zona lumbar per no desenvolupar torticoli.
  3. Les cadires gaming també us permeten ajustar l’alçada del seient per col·locar-la a l’alçada adequada i que la vostra visió vagi directa a la pantalla de l’ordinador sense haver d’inclinar el cap més amunt o avall. Això et permetrà només moure els ulls, i no tot el cap , mentre estiguis jugant.
  4. D’altra banda, la durabilitat de les cadires de gaming està més que garantit. L’estructura de totes estan fetes amb acer inoxidable i alumini el que permeten aguantar pesos de més de 100kg. A més, són materials molt lleugers el que facilita moure la cadira fàcilment mentre s’està jugant.
  5. En general les cadires gaming són força assequibles . Com hem vist estan fabricades amb materials de qualitat i en comparació amb altres cadires ergonòmiques poden arribar a ser molt més barates. La inversió en elles val la pena perquè és com si estiguessis fent una inversió en tu mateix i en la teva salut . Com hem comentat anteriorment, redueixen el risc de provocar afeccions cròniques. D’altra banda, els costos de manteniment són molt assequibles, tenint en compte que els materials són de gran qualitat.

Cadira gaming adequada

Com millora lexperiència dusuari

Jugar de forma còmode pot fer canviar la teva perspectiva com a jugador i fer que gaudeixi molt més del temps que passes davant de l’ordinador. Aquest temps serà molt més productiu i satisfactori . Et permetrà jugar millor i guanyar més, ja que afavorirà la teva concentració.

Tenir una bona cadira gaming de Barcelona us permetrà jugar moltes més hores sense sentir fatiga o dolor enlloc del vostre cos. Guanyaràs més velocitat a l’hora de jugar, alhora cuidarà la teva salut.

Són moltes les preguntes que sorgeixen a l’hora de comprar una cadira per gaming , moltes relacionades amb la qualitat preu, però la veritat és que val la pena gastar-se una mica més de diners per tenir una bona cadira mentre es juga a videojocs o es fan altres tasques. A Carpel considerem que és com una inversió en la teva salut .

Certament, les cadires de gaming no són gaire elegants o estètiques, però els beneficis que t’aporten tenen més pes . Quan vagis a triar una cadira gaming et recomanem estudiar en profucnditat quines són les teves necessitats per triar la que s’ajusti millor.

Cadires gaming barcelona

 

A Carpel t’oferim una gran varietat de cadires gaming perquè escullis la que millor cobreixi les teves necessitats. Si vols consultar més mobiliari ergonòmic clica aquí .