Fer-los un regal als teus empleats sempre va bé per guanyar-te la confiança i el compromís dins de l’empresa. A més, ajuda a millorar la motivació i el rendiment a l’organització. De regals personalitzats n’hi ha diferents tipus i dissenys, però en passar tantes hores a l’empresa sempre va bé hidratar-se cada cert temps. Per això, mai no està malament tenir una ampolla d’aigua al costat i que la puguis emplenar sempre que ho necessitis. Avui a Carpel us parlem d’ampolles tèrmiques personalitzades.

Amb el pas del temps, l’ús d’ampolles tèrmiques ha augmentat, sobretot pels innombrables beneficis que té: la reusabilitat, diferents models que s’adapten als diferents tipus de necessitats, la capacitat que tenen d’adaptar-se als diferents líquids que vulguis consumir… Però el principal factor, i el més important, és que redueix l’impacte al medi ambient, ja que substitueix les famoses ampolles de plàstic que acaben en qualsevol lloc menys als contenidors de reciclatge.

Compromís mediambiental

Una manera que tenen moltes empreses de mostrar el seu compromís amb la protecció del medi ambient i reduir el percentatge de residus del nostre planeta és proporcionar ampolles tèrmiques personalitzades amb el logo o els colors de la pròpia empresa.

Actualment, la contaminació per plàstic augmenta. Es calcula que aproximadament un terç de tots els residus plàstics acaben en sòls i aigües i que la major part d’aquests es desintegren, es converteixen en microplàstics i acaben a la cadena alimentària sense adonar-nos-en. De fet, molts estudis ja han trobat restes de microplàstics en menjar o altres aliments. D´altra banda, la fabricació d´aquest tipus de productes de plàstic produeix una gran quantitat de toxines que acabem respirant i que poden ser la causa de milers de malalties respiratòries i que amenacen greument la salut pública .

micro-plàstics

 

També s’han detectat fins a 5 illes d’escombraries als oceans, una de les contaminacions més greus. Aquestes no només contaminen els mars, sinó que també arriben a zones terrestres. A més, milions d’espècies marines s’estan veient greument afectades per la presència de grans quantitats de plàstic que atempten directament contra les vides. Com els afecta? Els provoca ferides internes i fins i tot la mort. Però els organismes aquàtics no només moren per la seva ingesta, sinó també per quedar atrapats en xarxes de pesca abandonades o altres tipus d’elements plàstics que els poden arribar a provocar malformacions o l’amputació d’extremitats.

D’altra banda, els plàstics estan formats per carboni i procedeixen del petroli, per tant, si es cremen, alliberen gasos d’efecte hivernacle que, a més d’afectar la salut pública, destrueixen les capes de l’atmosfera. Per tots aquests motius, utilitzar ampolles tèrmiques reutilitzables ens pot ajudar a reduir l’impacte al nostre planeta .

micro-plàstics-en-oceans

Beneficis de beure aigua

Com ajuden les ampolles tèrmiques al consum d’aigua regular? Un dels beneficis de fer servir ampolles reutilitzables és que no són perjudicials per a la salut, ja que estan fetes amb materials no tòxics. A més, és indispensable anar-les emplenant d’aigua per mantenir-nos sans, sobretot quan portem moltes hores immersos a la feina. Els experts recomanen beure mínim 2 litres daigua al dia, que equivalen a 8 gots daigua. Quan fa molta calor, no és difícil complir-ho, però en èpoques de més fred costa més. Tot i això, a Carpel tenim un truc per seguir bevent aigua en les temporades més gèlides de l’any, oferint com a regal d’empresa o obsequi ampolles d’aigua tèrmiques que ajuden a facilitar la ingesta d’aigua recomanada al dia .

ampolla-tèrmica-oficina

Ampolles tèrmiques de Carpel

Carpel vol contribuir a frenar aquesta emergència climàtica que estem vivint ia millorar els nostres hàbits saludables oferint als nostres clients ampolles tèrmiques personalitzables perquè les puguin regalar als empleats. Disposem d’una gran varietat amb diferents dissenys, colors, tancaments, marques, perquè les puguis personalitzar al teu gust i et mantinguis sempre hidratat mentre treballes. A Carpel treballem sobretot amb acer inoxidable, un material que no desprèn cap tipus de toxina que sigui perjudicial per a la nostra salut, que mantenen els líquids a la seva perfecta temperatura i que a més, ens ajuden a reduir el nostre consum de plàstic durant el dia .

ampolles-tèrmiques-carpel

 

Carpel BCN ofereix milers de productes personalitzables amb el logotip i els colors de la teva empresa. Contacta amb nosaltres per crear ampolles tèrmiques personalitzades ! [:es]Fer-los un regal als teus empleats sempre va bé per guanyar-te la confiança i el compromís dins de l’empresa. A més, ajuda a millorar la motivació i el rendiment a l’organització . De regals personalitzats n’hi ha diferents tipus i dissenys, però en passar tantes hores a l’empresa sempre va bé hidratar-se de tant en tant. Per això, mai no està mal tenir una ampolla d’aigua al costat i que la puguis emplenar sempre que ho necessitis. Avui a Carpel us parlem d’ampolles tèrmiques personalitzades.

Amb el pas del temps, l’ús d’ampolles tèrmiques ha augmentat, sobretot pels innombrables beneficis que té: la reusabilitat, diferents models que s’adaptin als diferents tipus de necessitats, la capacitat que cal adaptar als diferents líquids que vulguis consumir… Però el principal factor, i el més important, és que reduïx l’impacte en el medi ambient, ja que substitueix les famoses ampolles de plàstic que acabin a qualsevol lloc menys als contenedors de reciclatge.

Compromís mediambiental

Una manera que tenen moltes empreses de mostrar el seu compromís amb la protecció del medi ambient i reduir el percentatge de residus del nostre planeta és proporcionar butllofes tèrmiques personalitzades amb el logo o els colors de la pròpia empresa.

Actualment, la contaminació per plàstic augmenta. Es calcula que aproximadament un terç de tots els residus plàstics acabin en sòls i aigües i que la major part d’aquests es desintegren, es converteixen en microplàstics i acabin a la cadena alimentària sense donar-nos compte. De fet, molts estudis ja han trobat restes de microplàstics a menjar o altres aliments. D´altra banda, la fabricació d´aquest tipus de productes de plàstic produeix una gran quantitat de toxines que acabem respirant i que poden ser la causa de milers de malalties respiratòries i que amenacin greument la salut pública.

micro-plàstics

 

També s’han detectat fins a 5 illes d’escombraries als oceans, una de les contaminacions més greus. Aquestes no només contaminin els mars, sinó que també arribin a zones terrestres . A més, milions d’espècies marines s’estan vint greument afectades per la presència de grans quantitats de plàstic que atempten directament contra les vinyes. Com els afecta? Els provoca ferides internes i fins i tot la mort. Però els organismes aquàtics no només moren per la seva ingesta, sinó també per quedar atrapats en xarxes de pesca abandonades o altres tipus d’elements plàstics que els poden arribar a provocar malformacions o l’amputació d’extremitats.

D’altra banda, els plàstics estan formats per carboni i procedeixen del petroli, per tant, si es cremen, alliberin gasos d’efecte hivernacle que, a més d’afectar la salut pública, destrueixen les capes de l’atmosfera. Per tots aquests motius, utilitzar butllofes tèrmiques reutilitzables ens pot ajudar a reduir limpacte en el nostre planeta .

micro-plàstics-en-oceans

 

 

Beneficis de beure aigua

Com ajuden les butllofes tèrmiques al consum d’aigua regular? Un dels beneficis de fer servir ampolles reutilitzables és que no són perjudicials per a la salut, ja que estan fets amb materials no tòxics. A més, és indispensable anar-los emplenant d’aigua per mantenir-nos sans, sobretot quan portem moltes hores immersos a la feina. Els experts recomanen beure un mínim de 2 litres daigua al dia, que equivalen a 8 gots daigua. Quan fa molta calor, no és difícil complir-ho, però en èpoques de més fred costa més. Tot i això, a Carpel tenim un truc per seguir bevent aigua les temporades més gèlides de l’any, oferint com a regal d’empresa u obsequi butllofes d’aigua tèrmiques que ajudin a facilitar la ingesta d’aigua recomanada al dia .

ampolla-tèrmica-oficina

Ampolles tèrmiques de Carpel

Carpel vol contribuir a frenar aquesta emergència climàtica que estem vivint ia millorar els nostres hàbits saludables oferint als nostres clients ampolles tèrmiques personalitzables perquè els puguin regalar als empleats. Disposem d´una gran varietat amb diferents dissenys, colors, tancaments, marques, perquè els puguis personalitzar al teu gust i et mantinguis sempre hidratat mentre treballis. A Carpel treballem sobretot amb acer inoxidable, un material que no desprèn cap tipus de toxina que sigui perjudicial per a la nostra salut, que mantinguin els líquids a la seva perfecta temperatura i que, a més, ens ajudin a reduir el consum de plàstic durant el dia .

ampolles-tèrmiques-carpel

 

 

Carpel BCN ofereix milers de productes personalitzables amb el logotip i els colors de la teva empresa. Contacta amb nosaltres per crear ampolles tèrmiques personalitzades!